MULTIMEDIJALNE PREZENTACIJE REŠENJA

U poslednje vreme dvorišta postaju bitan detalj u celokupnom uređenju životnog prostora. U toplim mesecima u njima se provodi isto vremena koliko i u dnevnim sobama. Proces samog uređenja jednog takvog prostora  i njegovog predstavljanja klijentu je bitan detalj u sklopu svakog projekta.

Kako najbolje prikazati celokupnu ideju kao i bitne detalje postalo je presudno u prezentaciji celokupnog projekta. Pored vizualizacija, skica, crteža i detalja, multimedijalne video prezentacije zauzele su bitno mesto u celokupnom izlaganju. Arhitektonsko izražavanje kroz vizualizaciju postalo je jedan od najefektnijih načina prikazivanja koncepta dizajna, pogotovo kada je reč o komunikaciji sa klijentima.

Ovaj put kroz lako, jednostavno i zabavno iskustvo vodimo vas u „šetnju“ kroz još jedan u nizu od naših mnogobrojnih projekata uređenja dvorišta.

wp-aqenterijeri
Author:
Zoran je rođen u Sarajevu (BiH). Diplomirao je 2007. godine na Odseku za Arhitekturu pri FTN Novi Sad gde je stekao zvanje Master inženjer arhitekture. Odslušao je i položio sve ispite na specijalističkim studijama: Energetska efikasnost u Zgradarstvu. U periodu od 2006. do 2009. godine je živeo i radio u USA gde je stekao bogato radno (i životno) iskustvo. Zajedno sa bratom Goranom je 2010. oformio AQ DOO. Oženjen je i ima troje dece. Pored svoje porodice i Srbije, naročito voli putovanja, sport, prirodu, Novi Sad i Crvenu Zvezdu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pošaljite upit

Pozovite nas ili ispunite donji obrazac i kontaktirat ćemo vas. Trudimo se da odgovorimo na sve upite u roku od 24 sata radnim danima.