MULTIMEDIJALNE PREZENTACIJE REŠENJA

U poslednje vreme dvorišta postaju bitan detalj u celokupnom uređenju životnog prostora. U toplim mesecima u njima se provodi isto vremena koliko i u dnevnim sobama. Proces samog uređenja jednog takvog prostora  i njegovog predstavljanja klijentu je bitan detalj u sklopu svakog projekta.

Kako najbolje prikazati celokupnu ideju kao i bitne detalje postalo je presudno u prezentaciji celokupnog projekta. Pored vizualizacija, skica, crteža i detalja, multimedijalne video prezentacije zauzele su bitno mesto u celokupnom izlaganju. Arhitektonsko izražavanje kroz vizualizaciju postalo je jedan od najefektnijih načina prikazivanja koncepta dizajna, pogotovo kada je reč o komunikaciji sa klijentima.

Ovaj put kroz lako, jednostavno i zabavno iskustvo vodimo vas u „šetnju“ kroz još jedan u nizu od naših mnogobrojnih projekata uređenja dvorišta.

Maja Kašiković
Maja je rođena u Trebinju (BiH). Osnovne akademske studije završila je na Departmanu za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. Po završetku osnovnih studija upisuje i master akademske studije, smer Dizajn enterijera, na istom fakultetu. Zvanje master inženjera arhitekture stiče 2018. godine. Voli putovanja, a Italija je njena omiljena destinacija. Pored arhitekture i dizajna svoje slobodno vreme voli da provodi uz prijtelje, sport i dobru muziku…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pošaljite upit

Pozovite nas ili ispunite donji obrazac i kontaktirat ćemo vas. Trudimo se da odgovorimo na sve upite u roku od 24 sata radnim danima.