Make a perfect space

O NAMA

AQ enterijeri je deo tima koji je organzovan u okviru preduzeća AQ doo. Firma posluje počevši od 08. Aprila 2010. godine. Od tada, naš tim je izradio i učestvovao u realizaciji više od 500 projekata različite kompleksnosti.
Kao mlada firma sa velikim ambicijama nastojimo da pratimo savremene standarde i moderne tendencije, kako u svetu tako i kod nas. Glavni fokus delovanja tima su modelovanje i dizajn enterijera.
 

SA NAMA DO PROJEKTA …

Procesi 3D modelovanja i izrada vizuelizacija su samo neke od faza naših projekata. Idejna rešenja se razrađuju kroz Idejnu razradu enterijera, Idejno rešenje enterijera, kao i Izvođački projekat enterijera. Finalna realizacija i uspešno završen projekat se realizuju na terenu.
Proces započinjemo tako što se trudimo da upoznamo Klijenata, njegove težnje, potrebe kao i način na koje žive. Zajednički dijalog i konverzacija pružaju nam mogućnost da ih upoznamo i kreiramo njihove lične i autentične prostore, a ne samo nešto što je moderno i što izgleda lepo. Dobra komunikacija i postepena višefazna razrada stvaraju mogućnost da naši Klijenti budu upućeni u svaku fazu izrade projekta. Naš primarni cilj jeste da uz interesantan proces razrade pružimo i uslugu koja će dovesti do realizacije doma iz njihovih snova.
 

                                                                                                        Jer mi gledamo u prostor onakav kakav jeste i zamišljamo kakav bi mogao da bude…

                                                                                                                             Vaš  AQ TIM

 

ČLANOVI TIMA:

 

 

Zoran Rašević

Zoran je rođen u Sarajevu (BiH). Diplomirao je 2007. godine na Odseku za Arhitekturu pri FTN Novi Sad gde je stekao zvanje Master inženjer arhitekture.
Odslušao je i položio sve ispite na specijalističkim studijama: Energetska efikasnost u Zgradarstvu. U periodu od 2006. do 2009. godine je živeo i radio u USA gde je stekao bogato radno (i životno) iskustvo. Zajedno sa bratom Goranom je 2010. oformio AQ DOO. Oženjen je i ima troje dece. Pored svoje porodice i Srbije, naročito voli putovanja, sport, prirodu, Novi Sad i Crvenu Zvezdu.

 

Maja Nogavica

Maja  je rođena u Bačkoj Topoli. Zvanje diplomiranog inženjera arhitekture je stekla  2015. godine  na  Departmanu za arhitekturu i urbanizam, Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Od 2016. godine je član AQ tima. Oblasti interesovanja su joj savremeni enterijer i arhitektonsko projektovanje. Maja voli putovanja, vožnju bicikla i slobodoručno crtanje, a najviše slobodnog vremena koristi da provede sa porodicom i prijateljima.

 

 

Maja  Kašiković

Maja je rođena u Trebinju (BiH). Osnovne akademske studije završila je na Departmanu za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. Po završetku osnovnih studija upisuje i master akademske studije, smer Dizajn enterijera, na istom fakultetu. Zvanje master inženjera arhitekture stiče 2018. godine. Voli putovanja, a Italija je njena omiljena destinacija. Pored arhitekture i dizajna svoje slobodno vreme voli da provodi uz prijtelje, sport i dobru muziku.